onsdag 27 augusti 2008

Mediaintresset fortsätter!

Lillelördagen går mot sitt slut och det är åter dags att bänka sig framför datorn för att knåpa ihop något läsvärt…hm..nåja.

Efter en - om än intensiv - kort dag på jobbet var eftermiddagen vigd åt media och förberedelser inför avresan. Dagarna går allt fortare nu när det närmar sig. Känns som om timmarna löper iväg snabbare än vad Usain Bolt springer ett 100 meters lopp. Tidningen CITY stod för mediabesöket idag och det blev både intervju och bild. Artikeln publiceras på fredag eller möjligen under nästa vecka.

Medieintresset har vaknat ordentligt nu under den sista veckan både för mig personligen men också för laget och goalballen i stort. Jag vet att Stefan och Jennie intervjuades av Skånska Dagbladet under dagen och imorse var Niklas Hultqvist tillsammans med SHIF:s sportchef Hans Säfström med i SVT:s "Gomorron Sverige". Det blev ett riktigt bra inslag där goalballen lyftes fram ordentligt. Tack för det och bra jobbat Niklas och Hans!
Om du missade livesändningen kan du se inslaget här.

För att förenkla för er som vill hålla koll på vilka TV-tider som gäller under Paralympics så har jag lagt upp dem i det ljusblåa fältet här bredvid. Notera att det endast är tiderna för de halvtimmeslångt sammandragen jag lagt ut.

Övrig tid på eftermiddagen ägnades åt att påbörja packningen på riktigt alvar. Det blev till slut rätt mycket grejer som skulle med. Det är ju trots allt tre veckor som man ska vara borta så det gäller att tänka till. För även om man vill stoppa ner både det ena och det andra så finns varken möjlighet eller utrymme till det. Känns nästan som att åka till en öde ö och bara få ta med sig två saker.

Jo, jag vet att någon jag berättade detta för tyckte att det i såfall hade räckt med Paris Hilton och Viagra, men det kanske är att ta i…

I vilket fall som helst känns det bra att mycket är klart nu. Än återstår det dock en del saker att stoppa ner och detta sker imorgon liksom mitt sista träningspass på hemmaplan. Det börjar pirra lite i magen nu - precis som det ska göra.

Sista resan med landslaget är nu inom räckhåll.
Och på tal om det hörde jag två äldre män sitta och diskutera framtiden.
- När jag går i pension ska jag inte göra ett dyft.
- Men något ska du väl göra?
- Nej, i två veckor ska jag bara sitta rakt upp och ner

i min gungstol.
- Sen då?
- Sen ska jag gunga lite.

Må väl vänner!

Inga kommentarer: