tisdag 9 september 2008

Dagen efter Iran och dags för Kanada.

Som utlovat kommer här lite om gårdagens match mot Iran. Det var en väldigt viktig match för båda lagen. Vinnaren av kampen skulle skaffa sig ett bra läge att ta sig vidare till kvartsfinal. Vi inledde matchen lite stabbigt och Iran skapa ett par riktigt heta chanser på oss. Efter en time out blev det dock fart på vårt spel och vi gjorde i det hela en riktigt bra första halvlek. 6-1 i paus och full kontroll.

En lugn andra förväntade man sig men dessvärre gav vi bort enkla straffar vilket Iran obönhörligt utnyttjade. De var på väg tillbaka in i matchen men tack och lov lyckades vi via ett par juseringar i uppställningen åter finna lugnet och dra ifrån. 10-5 till slut och det var ett okej resultat.

Ikväll klockan 20.00 väntar Kanada. Vinner vi den matchen är vi sämst trea i gruppen. Kanada är ett rätt så traditonellt spelande lag med lurigt men rätt så stationärt skytte. Vi borde, om vi får igång vår rörelse i offensiven, ha bra möjligheter att skaka om deras defensiv. Men som sagt; det är ingen lätt nöt att knäcka.

Kanadas resultat såhär långt i Paralympics:
Kanada- Iran 9-5
Kanada - USA 7-2
Kanada - Kina 2 - 11

I ett senare inlägg idag hoppas jag kunna återkomma mer med resultaten såhär långt i tävlingen och tabellerna. Då blir det också lite uppdatering om vad som hänt idag.

Klockan 13.00 kommer Kronprinsessan Viktoria på besök så det gäller att man går upp och städar rummet nu.

Förmiddagens skämt får bli:
Arvids kompis ombedes stiga in i Arvids nya lägenhet.
- Ja, jag vet inte, säger han, jag är så smutsig om fötterna.
- Äsch, det är inte så noga, du har ju skor på dig.

Vi hörs senare då.

Inga kommentarer: