måndag 1 september 2008

Dag tre i Peking.

Måndag och dag tre i Peking blev av det intensivare slaget. Vår nya bekantskap sedan gårdagen, Herr Sol, besökte oss även idag. Det har varit en riktigt varm dag här med upp emot 30 grader.

Vi hade morgonträning idag och inte vilket pass som helst. Litauen, ett av världens bästa lag, stod för träningsmotstånd och vi spelade tre halvlekar. Det var två lag som lurpassade lite på varandra och som inte visade allt för mycket av de spel och den form man kommer ha under själva tävlingen. Till slut blev det vars en seger och den avslutande matchen slutade broderligt oavgjort. Gott så. Idag var åter Fatmir på banan meddans Niklas fortfarande vilar p.g.a. sjukdom. Personligen känns det som tidigare. Offensiven fungerar bra och jag fick även idag hänga in lite bollar i nätet. Däremot är försvaret fortsatt lite tungt och jag har inte kvickheten som behövs mot de bästa lagen. Det blir till att ligga i nu de sista dagarna och hoppas på det bästa.

Uppvärmning....usch!

Efter lunch i OS byn bar det iväg mot det gigantiska shoppinghuset Silkmarket, Det var nog den mest kaotiska shoppingrunda jag någonsin har varit på. Fem fullproppade våningar med massor av köpstånd. Imponerande minst sagt. Och inte nog med det. Största attraktionen var att man kunde pruta rejält på priserna. Det blev både det ena och det andra inköpt för en mycket billig peng. Spelarna i laget köpte bland annat jackor, tröjor, skor, klockor och mycket annat. Alla verkade mycket nöjda med sina inköp och helt slut när vi satte oss i taxin och åkte tillbaka till byn.

Efter det blev det en välbehövligt lugn kväll i byn med lite fria aktiviteter.

På tal om byn hörde jag en historia från simbassängen.
Två atleter gick vid bassängen samtidigt som en engelsk man ramlade i och började skrika help! help!
Var vid den ena atleten säger till den andra.
- Simma kan han inte
, men han pratar engelska flytande…

Nä nu är klockan mycket, dags att gå och kinesa…

Men innan dess ta en titt på City tidningens hemsida där jag idag fanns med.

Må väl.



Jag framför Paralympics maskotten i OS byn

Inga kommentarer: